Amores Perros – Loves A Bitch (2000)

Какво е общото между несподелената любов, омръзналата любов и погубената любов – естествено, че кучето. Любовта не само, че е кучка, ами е огромен кеф да я гледаш такава под диригентската палка на маестро Иняриту. Три истории без допирни на пръв поглед точки се смесват в парично-любовен-хулигански разказ.

Всичко започва с една катастрофа, която за едни е край, за други начало. Трите истории са и три етапа от живота – млад, пораснал и стар. На младия морето му е до колене, докато не разбере, че не всичко, което хвърчи се яде. На порасналия вече не му е лесно, защото отказът от отговорности или поемането им си има своите последствия. Старият, в заника на живота си, осъзнава пропуснатото. Историите са притчи, но много реалистични. На моменти чак брутални.

И над всяка от тях властва любовта, а неин символ е кучето. То е верен приятел и обича до гроб, ама може да бъде и неблагодарна кучка, която ти разбива и предава сърцето. В крайна сметка всичко е непредсказуемо – и кучето и любовта. Филмът е страхотен и го препоръчвам горещо.

Оценка: 6

*(1-тотал щета, 2-за гледане само ако няма друго какво, 3-средна работа, 4-добър, 5-много хубав, 6-не е за пропускане)

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s