Before We Go (2014)

Не е от филмите, които бих препоръчала. Посредствена любовна история с финал, който уж е отворен, но дава ясна насока, че в крайна сметка всичко е по холивудски със „заживели щастливо“.

В рамките на една нощ непознати мъж и жена преживяват няколко приключения, докато се опитват да наместят нещата с обектите на чувствата си. Съвсем неизненадващо, докато се тръшкат за половинките си – бивши и настоящи, двамата герои взеха че се влюбиха един в друг. Нямаше драма и в самите обстоятелства, при които това се случи.

Не че имам нещо против роматично-клиширания жанр, понякога дори си прекарвам приятно в компанията на герои, които след ред перипетии, накрая винаги се вземат. Точно този филм обаче, освен че ми беше скучен, по никакъв начин не ме накара да симпатизирам на двамата влюбващо-разлюбващи се образи. Дали защото нямаше химия между актьорите, дали заради раздразнението ми от плоските опити за оригиналност – сюжетно и операторски, или просто защото не съм била в настроение, няма да губя време да анализирам. Ако някой ме пита ще кажа само: филмът не става.

Оценка: 2

(1-тотал щета, 2-за гледане само ако няма друго какво, 3-средна работа, 4-добър, 5-много хубав, 6-не е за пропускане)

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s